Istoric Vin Fara Alcool

Vinul fara alcool are o istorie recenta in comercializare iar aparitia lui pe piata mondiala se explica prin necesitatea unui produs care sa fie sanatos, sa nu creeze dependenta si sa retina toate calitatile unui vin bun.

Vinul fara alcool este bogat in minerale si vitamine, lipsit de grasimi ceea ce il face cel mai sanatos substitut al berii fara alcool.

Alcoolul este extras din vin printr-un proces numit VACUUM DISTILLATION astfel incat ingredientele unui vin fara alcool sunt in proportie de 99 la suta aceleasi ca ale unui vin cu alcool. Diferenta vine din procentajul de alcool si nu din continutul de fier, potasiu, magneziu, fosfor si complexul de vitamina B pe care le regasim in ambele categorii de vinuri.

Acest vin are un continut de alcool mai mic de 0,5 la suta ceea ce, din punct de vedere juridic, se incadreaza in categoria de bauturi nealcoolice.

proces-fabricatie.jpg
cont_leaf.png

No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out