ÔPIA®️ Procesul inovator de producție

Strugurii sunt recoltați la nivelul optim de coacere în timpul nopții pentru a permite temperaturilor răcoroase să păstreze finețea aromatică. 

Strugurii sunt curățați și presați, iar pielea lor este macerată la temperaturi reci de aproximativ 4°C pentru alb și rosé. Procesul de macerare, care are loc înaintea presării strugurilor, durează 8 ore și permite extragerea tuturor elementelor sănătoase din strugure, cum ar fi polifenoli, antociani, tanini și resveratroli, precum și minerale și precursori aromatici. 

Vinul roșu Cabernet Sauvignon trece prin macerare înainte de fermentare la temperaturi calde de aproximativ 75°C pentru a accelera extragerea componentelor de culoare și taninilor. 

Macerarea sâmburilor de struguri organici și folosirea stejarului francez în procesul de îmbătrânire asigură vinului o complexitate aromatică excelentă. 

Pentru varianta spumantă, spuma este creată prin adăugarea unei doze de lichior de must organic de Chardonnay. Presiunea este obținută prin injectarea de gaze naturale la temperaturi scăzute pentru obținerea de bule delicate și persistente. 

Întreaga gamă este pasteurizată folosind metode naturale în procesul de îmbuteliere, fără folosirea conservanților chimicali, pentru a-i oferi abilitatea remarcabilă și fără precedent de a putea fi depozitată în siguranță timp de 5 ani. 

Absența fermentației garantează o băutură nealcoolică sănătoasă, organică, certificată halal. Acest proces unic de producție al gamei ÔPIA®️ asigură un gust unic și o face să fie chiar primul produs fără fermentare cu un profil aromatic care să semene îndeaproape cu vinul. 

via Pierre Chavin