Termeni si conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.vinfaraalcool.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce sunt detaliate mai jos:

Foarte rar informatiile continute in site pot contine inadvertente: unele specificatii sau pretul pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. De asemenea, ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server.

Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil. Ne rezervam dreptul, ca acolo unde este necesar, sa modificam preturile fara anunt prealabil.

Livrarea se face numai in Bucuresti. Termenul de livrare: Maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii. Incercam pe cat posibil sa livram in ziua comenzii. Valoarea minima a comenzii este de 100 RON. In cazul in care descoperiti o sticla cu defect, va rugam sa pastrati sticla si continutul. Sticla se va schimba gratuit.

vinfaraalcool.ro si toate informatiile continute sunt proprietate a companiilor S.C. A & N Holiday SRL. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului enoteca.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul enoteca.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor enoteca.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a incercat acest fapt.

Orice litigiu aparut intre Clienti si A & N Holiday SRL va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Bucuresti, Romania.

vinfaraalcool.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.vinfaraalcool.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Orar de functionare. Luni-Vineri 10.00-20.00. Sambata 10.00-13.00.

Pentru sesizari si reclamatii ne puteti contacta info@vinfaraalcool.ro sau telefonic la numarul 0760.171.745. De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorului

cont_leaf.png


No products

To be determined Shipping
0,00 lei Total

Check out